fbpx

Pati

Pati2Pati og hennes søsken kom til Dyrenes hus noen uker gamle, sommeren 2012. De er født ute av en tam huskatt. Pati har siden vært i fosterhjem sammen med søsknene sine. Hun er født i juli 2012 og er  ferdig sterilisert og vaksinert. Siden Dyrenes hus for tiden ikke har et lokale, er hun nå i et  fosterhjem der hun venter på et permanent hjem.

Pati er en morsom og aktiv jente, som liker at det skjer litt rundt  henne. Hun har fremdeles mye av kattungen i seg. Hun er leken og nysgjerrig og elsker å løpe etter og fange fluer. Pati synes det er  artig å ligge på lur og jakte, og er til tider sjarmerende smårampete. Hun liker oppmerksomhet og kos, og det er lett å bli glad i henne. Pati er en vakker jente med mange forskjellige uttrykk, og det er lett å skjønne hva hun vil.

Hun kan passe i en litt aktiv familie gjerne med barn i skolealder eller eldre. Ingen hund. Det hadde vært flott om hun var den eneste katten dit hun kommer, for da kan hun få oppleve å være nr. 1 for første gang. Hun er glad i å løpe og strekke på kroppen sin. Dit Pati flytter må det være gode og trygge utemuligheter.