fbpx

Bialy

Bialy2Bialy er en aktiv pus som elsker å bli kost med. Han finner gjerne på spennende ting å gjøre på egenhånd, som å jakte på mystiske skapninger under et teppe, eller løpe under sofaen på ryggen med klørne i sofabunnen (dette er gøy skjønner du vel!?). Fotball på TV ‘en er en favoritt, eller is-hockey, så dette kunne nok Bialy syntes er gøy ute også, men alle snøre- og balldyr er supermorsomme å holde på med. Bialy er en kosegutt som gjerne holder deg med selskap i senga om natta, maler som motor når han blir klappet og klødd, og stanger deg gjerne for å få eeeeenda litt mere kos. Han er forsiktig med fremmede, og synes det er best å holde litt avstand i starten, det blir fort litt for mye for denne pusen om det er noe nytt og ukjent, og trenger derfor litt tid å komme forbi dette. Bialy har lett for å sosialisere med andre katter, om disse er sky eller slåsskjemper så klarer han å bli venn med de, så en annen katt i familien bør ikke være noe problem sett fra Bialy sitt ståsted. Han er en vennlig pus som vil være kompis med alle han kommer i kontakt med, vel å merke så lenge han får tid til å skjønne at nye mennesker og dyr ikke er farlige. Skulle det være en plass til en slik aktiv krabat hos deg er dette en pus verdt å merke seg, med sin hvite korte pels, gule øye og grå pannelugg er han en liten Dennis, en gøyal og morsom skøyeraktig kosepus. Bialy er kastrert, id-merket og vaksinert. Bialy skal ha trygge utemuligheter dit han flytter.