fbpx

Phillippa

Phillippa3Phillippa kom til Dyrenes Hus sent på sommeren i fjor med 3 kattunger som hun da akkurat hadde født. Hun ble funnet ute på Bærums Verk i Bærum som kattunge, og nå hadde hun fått kattunger selv. De som hadde funnet henne kunne ikke beholde den lille familien på grunn av allergi. Phillippa og kattungene flyttet i et fosterhjem, og ble der til kattungene var store nok til å bli omplassert. Nå har kattungene blitt omplassert, og Phillippa leter etter sin egen familie som hun kan bo hos. Phillippa er en liten pusefrøken, litt over 1 år gammel. Hun er veldig kjærlig og snill. Fortsatt leken og litt skøyeraktig. Snill med andre katter, og vant til hund fra det hjemmet hun var i før hun kom til Dyrenes Hus. Hun vil også trives som alenekatt. Phillippa er sterilisert, ID-merket og vaksinert. Dit Phillippa flytter må det være trygge utemuligheter.