fbpx

Husk å støtte vårt arbeid med Grasrotandelen

Sommerens pågang av katter og ikke minst kattunger har gjort et kraftig innhogg i vårt budsjett. Alle voksne katter har blitt kastrert/sterilisert, vaksinert og ID-merket. Noen har også hatt behov for annen veterinærbistand. Sterilisering/vaksinering/Id-merking koster ca kr 2.000. Selv om vi får omplassert kattene med et gebyr på kr. 600, har vi altså likevel sponset hver katt med over kr. 1.000. Det store antallet av katter har medført at dette er blitt en stor kostnad for oss.

Kattungene er utrolig søte men noen ordentlige rotekopper! Vi har hatt et merkbart økt forbruk av kattesand da det er helt utrolig hvor mye sånne små kan bæsje – og de gjør det hele tiden! Noen av kattungene var også så små da de kom til oss uten sine mødre at vi måtte gå til innkjøp av spesiell kattungemelk som er svært næringsrik, men veldig dyr. Denne melken har vi også gitt til noen av kattemødrene fordi de var så avmagret etter lang tid uten skikkelig mat hvor all næring gikk til kattungene som diet. Næringsrik kattungemat er også litt dyrere enn vanlig kattemat. Vi tar ikke sjansen på billigmat til kattungene da det er viktig å bygge opp et godt immunforsvar. Heldigvis har kattungene stort sett vært friske og fine med unntak av litt diarè på enkelte, noe som ikke er uvanlig. Alle er nå sjekket av vår veterinær og vaksinert – og de venter på å få nye hjem!
Husk å støtt vårt arbeid med Grasrotandelen. Det er den eneste faste inntekten vi har for å kunne drive Dyrenes Hus og utføre det arbeidet vi gjør for dyrene. Alle andre inntekter er donasjoner fra privatpersoner og medlemskap.  Les mer om Grasrotandelen på www.grasrotandelen.no. Det geniale med denne ordningen – er at det ikke koster deg noe ekstra. Du donerer rett og slett en andel av det du tipper/spiller lotto for til vår forening. Vårt organisasjonsnummer er 971260483.


Tusen takk for at du hjelper oss å hjelpe 🙂