fbpx

Samarbeid mellom Mariehaven Bo- og Behandlingssenter og Dyrenes Hus

Deilige vafler

Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus har et samarbeid med Mariehaven bo – og behandlingssenter etter avtale gjennom Frivilligbørsen i regi av Bærum Kommune. Den 6.juni hadde Dyrenes Hus besøk av en gjeng pensjonister fra Mariehaven som koste seg i solen sammen med alle våre katter og kaniner med Kari Grønberg  som guide. Vaflene sto Solfrid Mangen for – og kaffe ble det også tid til før regnet kom.

Høydepunktet den dagen var utnevnelsen av æresmedlem Arne Colbjørnsen ved primus motor Lena Mangen.

Æresmedlem Arne Colbiørnsen

Lørdag den 7.juli var det vår tur til å komme på besøk til Mariehaven. Vår Ambulante Besøkspus – Pusi – gjorde en strålende jobb! Vi besøkte tre avdelinger og Pusi lot seg klappe og kose med av alle som ønsket kontakt.  Pusi oppførte seg helt eksemplarisk som bare en pus i tjeneste kan gjøre, og hennes tilstedeværelse skapte stort engasjement og glede. Det er slik det skal være! Vi skal fortsette våre besøk til høsten – men nå er det sommerferie.

Pusi og alle på Dyrenes Hus ønsker ansatte og beboere på Mariehaven – og alle dere andre –  en riktig fin sommer 🙂

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

Foto: Dyrenes Hus

Besøkspusen Pusi