fbpx

Hjelp oss ved å svare på undersøkelser

Dyrenes Hus samarbeider med Norstat AS

Dyrenes Hus er deltakerforening i Panel.no, Norges største panel for markedsundersøkelser. Innmeldte medlemmer og støttespillere mottar markedsundersøkelser (og kun dette, ikke salg eller markedsføring) på e-post. Og betalingen for jobben med å svare, går rett til oss.

Dere kan svare når dere vil, og om det er undersøkelser dere ikke har lyst til å svare på, er det bare å la være. Ingen sjekker om dere har svart, men jo flere undersøkelser dere svarer på, desto mer penger samler vi inn. Undersøkelsene vil komme 3-4 ganger i måneden, og dreie seg om vaner, forbruk og holdninger. Hvis en undersøkelse tar 15 min, får man 15 poeng for å svare. 1 poeng tilsvarer 1 kr. Når man har 100 poeng på kontoen kan poengene overføres for utbetaling til Dyrenes Hus.

En gjennomsnittsundersøkelse tar ca ti minutter. Om 500 medlemmer bruker ca. 20 min av sin tid i måneden vil dette generere mer enn 100 000 kr i året til Dyrenes Hus. Vi håper derfor at så mange som mulig ønsker å bidra.

Det er selvsagt helt anonymt og Panel.no vil aldri bruke adressen til noe annet enn markedsundersøkelser og medlemsinformasjon.

Trykk på linken under for å registrere deg og starte støtten til Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn:

https://secure.norstat.in/WebStatus3/VoluntarySupport.mvc/Create?providerKey=f33cb8724fed2a63f2f89038f8c7423d

(Om du ikke automatisk kommer til registrering kopier linken inn i din nettleser.) Det tar ca 1 time før man kan logge seg inn- det kommer et passord på mail som skal brukes.