fbpx

Fjernadopsjon

Å redde katter i nød koster mye penger. Dyrenes Hus mottar ingen offentlig støtte, og er helt avhengig av private donasjoner, gaver og medlemskontingent for å kunne holde aktiviteten oppe.

Hvert år redder Dyrenes Hus in mange hjemløse katter og katter som av en eller annen grunn trenger et nytt hjem. De aller fleste kattene kan heldigvis adopteres ut til nye, trygge for-alltid hjem etter at de har fått nødvendig veterinærbehandling og sosialisering.

Men det er også noen katter som aldri blir fortrolige nok med mennesker til å kunne bo i et vanlig hjem. Dyrenes Hus har fire slike katter som er så heldige å få bo i et permanent fosterhjem hos en av våre frivillige på Sollihøgda. Her har de sitt eget katteparadis, med en egen kattehytte som er bare deres der det finnes varme soveplasser og det alltid er tilgang på mat og vann. Dyrenes Hus er ansvarlige for alle utgifter i forbindelse med disse kattene – alt fra mat og utstyr til nødvendig veterinæroppfølging. Det er derfor alltid behov for bidrag til å sørge for at denne kattegjengen, som tidligere var både livredde og traumatiserte, nå kan ha et godt liv i fred, ro og frihet.

Hils på Låvekattene

VIKING – Sort hannkatt med hvitt på brystet, født i 2007

Viking ble født av mamma Janette som gikk ute på Voksenkollen i noen måneder. Hun ble matet, og etter en uke kom hun fram med kattungene sine. De ble fanget inn, og kom til Dyrenes Hus. Viking sin bror Gisha er også en av Låvekattene.

Viking elsker å ligge i kattehytta sammen med Inge, når de da ikke er på langtur sammen om sommeren. Da kan de være borte flere dager i strekk.

.

PORRIJO – tigrete hannkatt, født i 2006

Porrijo ble fanget i Sandvika, og han er den skyeste av alle Låvekattene. Han har tydeligvis lært seg å overleve i villmarka, og av og til ser man snuten og øynene hans som stikker frem rundt et hjørne.

Et sikkert tegn på at han har vært en tur innom kattehytta, er rot og kaos over alt. Det er en liten hilsen fra Porrijo.

INGE – Hvit hannkatt med tigerstriper i flekkene sine, født i 2007

Inge elsker å ligge i kattehytta med Viking, når de da ikke er på langtur sammen om sommeren. Da kan de være borte i flere dager i strekk.

Han kommer av og til hoppende ned når det serveres fisk, og hilser med et «mjau» før han begynner å spise.

GISHA – Sort og hvit hannkatt, født i 2007

Gisha ble født av mamma Janette som gikk ute på Voksenkollen i noen måneder. Hun ble matet, og etter en uke kom hun fram med kattungene sine. De ble fanget inn, og kom til Dyrenes Hus. Viking som er broren til Gisha, er også en av Låvekattene.

Gisha er ganske sky, men nysgjerrig og rolig. På torsdager er det servering av fisk hos Låvekattene, og da er han alltid på plass. Han liker seg på trappen, terrassen og i uteputestolene sammen med Smilla.

Om du ønsker å hjelpe oss med å bidra til at disse kattene skal kunne leve resten av sine naturlige liv med alt de trenger av frihet, stell og omsorg, kan du fjernadoptere en eller flere av dem!

Du betaler da inn et fast støttebeløp i måneden – størrelsen på beløpet velger du selv, og minstebeløpet er 50 kroner. Du inngår da en avtale med banken din om faste trekk fra kontoen din slik at beløpet overføres hver måned til Dyrenes Hus.

Når du fjernadopterer, får du tilsendt et hyggelig adopsjonsbevis for den/de kattene du har valgt å fjernadoptere. Du får også mulighet til å besøke kattehytta og se hvordan kattene har det.

Ta kontakt på post@dyreneshus.no eller bruk skjemaet nedenfor, dersom du kunne tenke deg å fjernadoptere en av Låvekattene eller for mer informasjon. (Husk å oppgi hvilken katt/hvilke katter du ønsker å fjernadoptere!)

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding