Fjernadopsjon av Dyrenes Hus

BIlde3Sirikatt Ellinor og Trond

Å drive hjelpearbeid for dyr i nød koster penger. Dyrenes Hus mottar ingen offentlig støtte, og er helt avhengig av private donasjoner, gaver og medlems- kontingent for å få penger til driften.

Direkte utgifter til dyrene som veterinær, transport, kattemat og sand har vært de største postene på regnskapet i året som har gått. Med kjøp av hus, har vi i tillegg også fått løpende utgifter til strøm, forsikring, kommunale avgifter og nødvendig vedlikehold. Dette er utgifter som påløper jevnlig, og som krever stabil og forutsigbar økonomi.

Kattene som kommer til Dyrenes Hus har alle gått ute, ofte i lang tid, og er som regel i dårlig forfatning når de endelig får hjelp. I våre fosterhjem blir de tatt godt hånd om, og her får de være inntil vi har funnet nye, gode hjem til dem. Vi avliver aldri friske dyr.

Noen av kattene har bodd på Dyrenes Hus lenge. Dette er Sirikattene Gisha, Trond, Rikke, Porrijo, Viking, Smilla, Snø og Inge. De var ville da de kom, og er ikke blitt sosiale nok til å omplasseres. Disse bor i permanent fosterhjem hvor de får tilsyn, omsorg, mat og pleie. Sirikattene har allerede sine faste sponsorer som støtter de økonomisk med faste beløp, og har et godt katteliv.

Vi trenger imidlertid sponsorer til alle de andre kattene som kommer til Dyrenes Hus. Mange betaler allerede inn et fast støttebeløp i måneden, men vi håper at enda flere kan gjøre det slik at vi sikres stabile inntekter til mat, sand og veterinær. Størrelsen på støttebeløpet bestemmer du selv. Du inngår en avtale med banken din om faste trekk fra kontoen din slik at beløpet overføres hver måned til Dyrenes Hus sin konto.

Ta kontakt på post@dyreneshus.no eller bruk skjemaet nedenfor, dersom du kunne tenke deg å fjernadoptere Dyrenes Hus eller for mer informasjon.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding