Kattungene Phoenix og Paris – Reservert

Disse smårollingene er nå klare for å flytte til sine foralltidhjem

Phoenix- Reservert

Paris er Tricolor

Phoenix har tofarget ansikt.

De er 8 uker gamle og begge er jenter.

Kattungen Phoenix sitter på gulvet .  Vi ser henne fra siden og hun har hodet vendt mot kameraet. Hun har sort pels på kroppen, små beige partier på forlabbene-tærne. Litt beige på kragen og rett ned nesen er det en stripe med beige og hvitt som går fra nesen og opp til litt over høyre øyet. Ørene står rett opp og det er litt lyse lange hår som  stikker ut av ørene også. En søt kattunge med hodet litt på skakke. Gråfargede øyne ser rett på deg.
Søte Phoenix
Vakre Paris sitter med kroppen mot oss og hodet litt på skakke til høyre. Hun har et nydelig uttrykk og to store runde øyne som ser rett på oss. Hun er en tricolor med sort kropp, beige krage og noen lyse partier rundt øynene. nesen er helt sort og det er en beige tynn stripe som går opp på hodet. Ørene står rett opp.
Vakre Paris

Ta kontakt om du vil adoptere en av disse.

post@dyreneshus.no