Fosterhjem og frivillige ønskes

Fosterhjem søkes! Nå som det har blitt kaldere i lufta er det viktig å få inn hjemløse, utegående katter, og til det arbeidet så trenger vi flere fosterhjem. Det er først og fremst voksne katter, og noen av dem har gått ute lenge og er ganske sky.
Vi låner ut utstyr som kattetoalett og kurver, og utgifter til dyrlege og mat blir dekket. Les mer om å være fosterhjem her: http://dyreneshus.no/fosterhjem/ og send oss en mail på post@dyreneshus.no om du tror dette kan passe for deg.

Vi trenger også flere sjåfører, både på vestsiden og østsiden av Oslo. Sjåførene hjelper til med kjøring av katter og utstyr til og fra fosterhjem og veterinær. Videre ønsker vi oss flere koordinatorer, som er bindeleddet mot fosterhjemmene. Send oss en mail på post@dyreneshus.no om du kan bidra som frivillig hos oss.