Kosepusen Nusse – RESERVERT

Nydelige Nusse er en sosial og vennlig frøken på 3 år. Hun er en rolig og snill kattepus som trives godt sammen med menneskene sine og vil smelte hjertet ditt med sitt vennlige vesen. Hun liker å ligge i hyller og i skuffer, men favorittstedet er i sofaen. Og da aller helst å krabbe opp på fanget ditt og krølle seg sammen for litt kosetid. På dagene er det aldri noe problem å være alene, men alltid godt når noen kommer hjem. Hun ønsker deg alltid velkommen tilbake, uansett om du har vært på jobb eller bare en tur på butikken.

Nusse er alltid enkel å ha med å gjøre. Selv om besøk til veterinæren ikke alltid er like morsomt, så beholder hun roen og oppfører seg bra. På kveldene er hun rolig og tilpasser seg tempoet til menneskene sine. Vi har aldri noe problem med mjauing eller masing fra denne gode jenta. Hun er også renslig og går alltid på kassa si.

Hvis du leter etter en god venn som du kan nyte kvelder i sofakroken med, er glad i kos og som alltid setter pris på at du kommer hjem, da er dette katten for deg! Nusse er vaksinert, kastrert og id.merket. Hun omplasseres til et hjem med gode utemuligheter.