Don Juan – RESERVERT

Kosebamsen Don Juan – eller DJ, som vi kaller han, er en stor, staselig hannkatt. Han er 6 og et halvt år gammel, og var i mange år gatas skrekk og storsjarmør, før han kom i fosterhjem hos oss.

Da DJ først kom til fostermor var han menneskesky, og tilbragte mesteparten av tiden gjemt under en stol. Livet som villkatt hadde satt sine spor hos han!

Nå har han gjennomgått en total forvandling, og kan ikke få nok kos! Med en gang vekkerklokka ringer, hopper han opp i sengen for å få kos ± alle steder unntatt magen, som er hellig.

DJ elsker våtfôr, spesielt kylling, og spiser det gjerne dagen lang om han får mulighet. Ellers går dagene til mye leking på egenhånd, og til å sove i senga til fostermor, hvor han trives aller best. Han liker også å sitte og se ut vinduet, på sola, fugler som flyr forbi og alle de merkelige menneskene der ute. Nabospionasje er han god på 😉 Hans store håp nå, er å få komme ut og nyte våren og sommeren i et hjem der han kan få bo resten av livet!

Han er også vaksinert, kastrert og ID-merket av oss.

Han er helt stueren, og hopper ikke opp på benker, bord eller andre steder han får forbud om. Han eeelsker derimot å utforske nye ting, og alle nye lyder og lukter er utrolig spennende!

Grunnet alder og historie som menneskesky villkatt passer han best med barnløse eller familier med barn over 12 år. Om dere er ute etter en skikkelig kosekatt som elsker oppmerksomhet, er vakre DJ den rette <3