Missi

Tror du at du trenger en vakthund? Hva med en vaktkatt? Denne flørtepusen er nemlig en MEGET god vaktkatt som passer tydelig og godt på flokken sin! Hun elsker kos, men på egne premisser. På tross av sitt søte utseende, er hun en bestemt dame.
Missi trenger mye kos og oppmerksomhet, og hun sier tydelig ifra om det har gått for lang tid uten kos. Missi er ingen fangkatt og hun liker overhodet ikke å bli løftet opp, men det er skikkelig fint å ligge inntil.

Missi vil helst leke sammen med menneskene sine, for det er kjedelig å leke alene. Det er mye brrr-ing og en del oppmerksomhetsmjauing og maling. Artig og sosial katt som er vedlig glad i mennesker, selv om hun av og til trenger litt tid på seg til å bli trygg på nye mennesker. Missi er litt dominant overfor andre katter og bør være enekatt. Går fint med barn

Da Missi kom til oss var hun sammen med sin søster Nussi, og det var tydelig at Missi var den dominerende av de to, begge har blitt lykkeligere og mer fornøyde adskilt. Hun ønsker seg et foralltidhjem uten andre katter, og uten små barn.
Missi leveres chippet, vaksinert og kastrert.